uikertante van de Heuvel is een project van kunstenaar Sjaak Langenberg en vormgeefster Rosé de Beer i.s.m. Wiesje Peels in opdracht van de Gemeente Breda.

Langenberg en de Beer houden met hun project de vinger aan de pols van de sociale structuur in de wijk. Het plan is onderdeel van een groter kunstproject dat wordt vervolgd met de Spiegeltent van de Heuvel in 2009.
Met dank aan: Femina inpakatelier, Wilma Lugtenberg, Private label, Petra van der Elst en Esther Warendorff

Wil je iets vragen aan de Suikertante? Stuur een email >


Vormgeving website: Rosé de Beer


Wiesje Peels is fotografe. Zij stelde haar werk tentoon o.a. in Museum De Pont, het Noordbrabants Museum, Museum de Wieger, Fotofestival Naarden en Breda Photo. Zij publiceerde verschillende fotoboeken waaronder ‘Voor uw en onze vrijheid’ en ‘Alles komt goed, alles komt in orde’.
www.wiesjepeels.com

Sjaak Langenberg is beeldend kunstenaar en publicist. Hij maakte werken in de publieke ruimte o.a. in opdracht van de Rijksgebouwendienst, Kunst en Bedrijf, SKOR, de gemeenten Utrecht, Culemborg en Houten, en de provincies Friesland, Groningen en Overijssel. Hij stelde tentoon o.a. in het N.A.I, het Van Abbemuseum, de Appel, en De Paviljoens. In 1997 won hij de basisprijs Prix de Rome, Beeldende Kunst en de Publieke Ruimte. In 2007 won hij de Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant Beeldende Kunstprijs.
www.sjaaklangenberg.nl

Rosé de Beer is vormgeefster. Zij ontwierp als multimediavormgever vele websites en andere multimediatoepassingen voor o.a. de Rotterdamse museumnacht, KPN, KLM, Wolters-Noordhoff en Shell. Zij visualiseert al jaren de plannen van Sjaak Langenberg en raakte steeds meer inhoudelijk betrokken bij zijn kunstprojecten. Tegenwoordig werken ze vaak samen onder beider naam.
www.rosedebeer.nl